Minőségpolitikai Nyilatkozat

/Minőségpolitikai Nyilatkozat
Minőségpolitikai Nyilatkozat2018-12-11T12:36:23+00:00

Minőségpolitikai Nyilatkozat

A PharmaTrainer Korlátolt Felelősségű Társaság felnőttoktatási tevékenységet folytat, céges és lakossági tanfolyami formában. Ennek megfelelően számunkra a legfontosabb szempont a célcsoporton belüli partnerek megelégedettsége. Feladatunk, hogy Résztvevőink és Partnereink sikereiben tevékenyen részt vegyünk. Ennek érdekében olyan minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja bővülő tevékenységeink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, Résztvevőink és Partnereink teljes körű és tartós megelégedettségét. Minőségirányítási rendszerünk része a Minőségpolitikánk, amelyet jelen dokumentumban fogalmaztunk meg.

Jelen nyilatkozattal elkötelezzük magunkat, hogy

  • Képzési tevékenységünk minőségirányítási rendszerét és a szakmai munka eredményességét folyamatosan mérjük és tökéletesítjük.
  • A minőségcélok teljesülését évente értékeljük az intézmény minden munkatársának bevonásával.
  • Minőségpolitikánkban megfogalmazott célok megvalósításához rendelkezésre bocsátjuk a szükséges erőforrásokat.

Célunk, hogy megfeleljünk a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak. Ennek előfeltétele az általunk szervezett tanfolyamok, a kapcsolódó ügyfélszolgálati és szolgáltatási tevékenységek szabályozott, ellenőrzött és felügyelt végrehajtása.

Célunk, hogy megfeleljünk a szakmai és piaci igényeknek. Ennek érdekében figyelemmel kísérjük és értékeljük mind a tanfolyamokon Résztvevőinket, mind az oktatók és trénereink véleményét.

Célunk továbbá a Résztvevők magas szintű szaktudásának kialakítása. Ennek érdekében cégünk jól képzett oktatókat alkalmaz, továbbá megköveteli, és figyelemmel kíséri a folyamatos szakmai továbbképzést és önképzést. Ezen túlmenően biztosítjuk a tananyagok hatékony elsajátításához szükséges eszközöket, amelyeket folyamatosan karbantartunk.

A vezetőség gondoskodik arról, hogy az intézmény minőségpolitikáját az intézmény munkája során mindenki megismerje és alkalmazza. A megfelelő intézkedések nyomon követhetőek, ellenőrizhetőek. A kitűzött célok elérése megfelelően dokumentált, megvalósításának fontos eleme a vezetőség által nyújtott személyes példamutatás. Ennek megfelelően minden vezető kötelezi magát arra, hogy a napi tevékenységét a lefektetett minőségpolitikának megfelelően végezze.

Kelt: Budapest, 2010. augusztus 01.

Jóváhagyta:
Ügyvezető igazgató