Orvoslátogató innovatív képzések

/Orvoslátogató innovatív képzések
Orvoslátogató innovatív képzések2021-08-27T04:41:55+00:00

A Pharmatrainer Orvos látogató Akadémia programjai

A komplex képzéssorozat a vállalat igényeihez igazítva, a kitűzött célok elérése érdekében.

Kompetencia alapú orvos látogató képzés, amely egyaránt figyelembe veszi az orvos, a látogató és a cég mint megbízó igényeit! Ismerje meg a piacon egyedülálló képzési rendszerünket! 

INNOVATÍV KÉPZÉSEINK: Készség a képességek felett!

 • Élményvadász tréning
  Megszerezhető kompetenciák: Ön és Én motiváció, Vásárlói élmény, Eredményorientáltság, Kezdeményező készség, Önbizalom. Motivációs és önismereti tréning. A képviselők megismerhetik a partner elvárásait, vásárlói élmény megélését. Önmotivációs eszközt ad a látogatóknak, csökkentve a kiégés veszélyét.
 • Stratégiai gondolkodás
  Megszerezhető kompetenciák: Változás kezelés, Tervezés, Projekt szemlélet, Eredmény orientáltság, Terület menedzsment, Sakk-elmélet az üzletben. Projektek lebonyolítása és projektvezetői szemlélet elsajátítása. Meglévő eszközök felmérése, sakk-elmélet az üzletben.
 • Céltudatosság
  Megszerezhető kompetenciák: Célorientáltság, Célkitűzés, Tudatos kommunikáció, Ügyfél nyomon követés, Időgazdálkodás. Gyakorlati céltudatossági készségfejlesztés. Autótól a rendelőig, eszközök és feladatok a kitűzött cél elérése érdekében.
 • Humán meggyőzés
  Megszerezhető kompetenciák: Hatásgyakorlás, Kapcsolatteremtő készség, Értő figyelem, Konfliktus menedzsment, Kifogás kezelés